Poederlakken

Aankondiging: Opening van Onze Poederlakkerij in Q4 2024
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe poederlakkerij naar verwachting in het vierde kwartaal van 2024 operationeel zal zijn. Met deze uitbreiding willen we onze klanten nog beter van dienst zijn met hoogwaardige afwerkingen en innovatieve oplossingen. Wij danken u voor uw voortdurende steun en kijken er naar uit om onze verbeterde diensten met u te delen. Blijf ons volgen voor meer updates over de opening!

Met deze toevoeging aan onze productie kunnen we nu een uitgebreidere dienstverlening aanbieden aan onze klanten. Onze state-of-the-art poederlakkerij stelt ons in staat om een duurzame en professionele afwerking te bieden aan een breed scala aan metalen producten.

Met behulp van hoogwaardige poeders en geavanceerde applicatietechnieken kunnen we een consistente en hoogwaardige afwerking garanderen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook beschermt tegen corrosie en slijtage.

Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleur en afwerking voor uw producten en om ervoor te zorgen dat ze perfect worden afgewerkt volgens uw specificaties.

Of u nu op zoek bent naar een enkele coating of een grotere productierun, onze poederlakkerij biedt de capaciteit en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze poederlakdiensten en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten met onze nieuwe faciliteit.

WAT KUNNEN WE

Stralen van metalen onderdelen

Onze straalafdeling zorgt voor een grondige reiniging en voorbereiding van de metalen onderdelen waarbij eventuele verontreinigingen, roest of oude coatings worden verwijderd. Dit proces zorgt voor een optimale hechting van de poedercoating en verlengt de levensduur van het eindproduct.

We kunnen stukken stralen tot 6,1 meter lang en 3 meter hoog en 3 meter breed.

Metalliseren van onderdelen

We verduurzamen ook metalen onderdelen door middel van metallisering als aanvulling op ons uitgebreid aanbod van oppervlaktebehandelingen.

Metalliseren, ook bekend als thermisch spuiten, is een proces waarbij een coating van metaalpoeder wordt aangebracht op het oppervlak van metalen onderdelen. Dit biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en slijtage, evenals verbeterde thermische en elektrische eigenschappen.

Onze straalafdeling zorgt voor een grondige voorbereiding van de metalen onderdelen waarbij eventuele onzuiverheden worden verwijderd en het oppervlak wordt gereinigd. Vervolgens wordt het metaalpoeder aangebracht met behulp van geavanceerde spuittechnieken waardoor een gelijkmatige en duurzame coating ontstaat.

Het resultaat is een hoogwaardige afwerking die de levensduur van de metalen onderdelen verlengt en hun prestaties verbetert, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

We kunnen stukken metalliseren tot 6,1 meter lang en 3 meter hoog en 3 meter breed.

Poederlakken-Vlaeminck Plaatbewerking

Poederlakken van onderdelen

Vervolgens passen we met zorg de poederlak toe op de voorbereide onderdelen, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige poeders en geavanceerde applicatietechnieken. Het resultaat is een professionele afwerking die niet alleen beschermt tegen corrosie en slijtage maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling biedt.

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van hittebestendige poederlak die ook roestwerend is tot 400 graden.

Of het nu gaat om kleine onderdelen of grote constructies, ons ervaren team staat klaar om uw metalen onderdelen te voorzien van de perfecte afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze poederlak- en straaldiensten en ontdek hoe wij uw projecten kunnen verbeteren met onze expertise en ervaring.

We kunnen stukken poederlakken tot 6,1 meter lang en 3 meter hoog en 1,95 meter breed.