Plaatbewerking

SNIJDEN

Met onze geavanceerde snijtafel bieden wij een scala aan mogelijkheden voor het nauwkeurig snijden van verschillende metaalsoorten.
Onze snijtafel stelt ons in staat om contourlijnen, cirkels, sleufgaten, bogen, figuren en zelfs letters te snijden waardoor uw ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Met een maximaal plaatformaat van 4000 x 2000 mm en een maximum dikte van 38 mm kunnen we aan diverse projectvereisten voldoen.

Door gebruik te maken van zuurstof of stikstof tijdens het snijproces zorgen we ervoor dat de snijrand geen nabewerking nodig heeft zoals slijpen of afbramen. Dit betekent dat de gesneden stukken direct klaar zijn voor verdere bewerkingen zoals lassen, plooien of poedercoaten zonder extra stappen.
Of u nu een reeks stukken nodig heeft of slechts één uniek stuk, wij staan voor u klaar. Heeft u een idee maar nog geen concrete tekening? Geen probleem, wij helpen u graag bij het uitwerken van uw project, hoe groot of klein ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw project tot leven te brengen.

Snijden - Vlaeminck Plaatbewerking

PLAATBEWERKING

PLOOIEN

Van het snijproces worden de platen naar de plooibank gebracht.
Onze troef is onze 7-assige CNC-gestuurde hydraulische Amada plooibank, uitgerust met de nieuwste programma’s en een indrukwekkend drukvermogen van 200 ton. Met deze machine kunnen wij nauwkeurig plooiwerk leveren tot een lengte van 4000 mm. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe projecten, wij zijn uitgerust om aan uw behoeften te voldoen.
Bovendien beschikken we over een uitgebreid gamma aan plooigereedschap waardoor we een breed scala aan materialen en specificaties kunnen verwerken.
Of u nu op zoek bent naar prototype ontwikkeling, kleine productieruns of grootschalige fabricage, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw volgend project.

Plooien - Vlaeminck Plaatbewerking

PLAATBEWERKING

KNIPPEN

Onze productie is uitgerust met een LVD-plaatschaar waardoor we platen kunnen knippen met een dikte tot 6 mm en een breedte tot 3000 mm.
Met onze LVD-plaatschaar kunnen we snel en nauwkeurig plaatmateriaal op maat snijden waardoor we voldoen aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en efficiëntie. Of het nu gaat om één stuk of grote productievolumes, wij hebben de capaciteit en expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen.
Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen bij het knippen van platen voor uw volgend project.

ZAGEN

Bij group-vlaeminck bieden we niet alleen precisie, plooiwerk en knippen aan maar we beschikken ook over bandzagen voor het nauwkeurig zagen van verschillende materialen.

Onze productie is uitgerust met twee bandzagen om aan uw specifieke zaagbehoeften te voldoen. We hebben een volautomatische bandzaag met voeding die stukken kan zagen tot een indrukwekkende diameter van 330 mm. Daarnaast hebben we een semi-automatische bandzaag die stukken tot 260 mm kan zagen in verstek tot 60 graden.

Met onze volautomatische bandzaag kunnen we efficiënt en snel grote volumes zagen, terwijl onze semi automatische bandzaag perfect is voor projecten die iets meer precisie vereisen.

Of u nu op zoek bent naar snelle productie of nauwkeurige zaagsnedes, bij group-vlaeminck kunnen we aan al uw zaagbehoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij uw volgend zaag project.

Zagen-Vlaeminck Plaatbewerking